Pályázatok

Cégünk sikeres pályázatai. Nagyon fontos számunkra a folyamatos fejlődés, hogy még jobb minőségben, és hatékonysággal szolgáljuk ki ügyfeleinket.

GINOP-1.2.8

A projekt keretében tárgyi eszközszerzés valósult meg, sikeresen.

A projekt megkezdésének időpontja: 2020.10.03.

A projekt fizikai befejezésének időpontja: 2021.06.30

Elnyert támogatás: 7 228 884 Ft

Támogatás intenzitása: 70%

Beszerzésre került 1 db fűnyíró gép, 1db gyalogkíséretű targonca, 1 db gépmosó tartozékaival együtt, 1db gázüzemű targonca,  és 4db mechanikus raklapszállító.

A fejlesztéssel a cég a tevékenységei közül a raktározással és tárolással foglalkozó tevékenységét kívánta fejleszteni. A gépek főként az áruk mozgatásnál, raktározásnál, rendezésnél és szortírozásnál használatosak, továbbá ezekkel szoros összefüggésben az adminisztrációs oldalról kerültnek megtámogatásra számítástechnikai eszközökkel.

IKT fejlesztés keretében a vállalkozás beszerzett 1 db Lenovo Idepad típusú számítógépet és 2 db Xiaomi Mi Note 10 Pro mobiltelefont.

A beszerzésekkel olyan eszközök kerülnek a vállalkozáshoz, melyekkel az ez idáig nem rendelkezett. Az anyagok mozgatása, fuvarra, szállításra való felkészítése eddig jórészt kézi erővel, vagy manuális raklap rakodókkal, "béka" emelőkkel történt.

A projektnek köszönhetően elvárt eredmény teljesült, hiszen a munka felgyorsítása, az átláthatóság növelése, az adminisztráció hatékonyabbá és kezelhetőbb lett. Időarányosan több munka és ügyfél szolgálható ki egységnyi idő alatt kevesebb munkaóra igénybe vételével.

Mindezekkel a munkavállalói leterheltség csökkent, de a hatékonyság és az elvégzendő feladatok sebessége nőtt. A raktárkapacitás maximális kiszolgálásához és a megrendelői bázis maximális hatékonysága érdekében a fejlesztés pozitívan érintette a vállalkozást.

Készséggel állunk rendelkezésére! Segíthetünk valamiben?

Amennyiben szállítási igénye merül fel, állunk rendelkezésére és segítünk megtalálni a legoptimálisabb megoldást.