Rólunk

Belföldi és nemzetközi áruszállítás, szállítmányozás és fuvarszervezés.

Az áruszállítás és fuvarozás terén végzett tevékenységünk széles skálát ölel fel, beleértve a raklapos és ADR szállítást is. Cégünk saját gépkocsiparkkal rendelkezik, és kiterjedt kapcsolatrendszerrel bír, amely lehetővé teszi a csomagoktól a komplett kamionos rakományokig történő áruszállítást.

Szállítmányozási és fuvarszervezési szolgáltatásainkat magas színvonalon kínáljuk elérhető árakon. Az ügyfeleink elégedettsége kiemelt fontosságú számunkra, és célunk, hogy minél több sikeres megbízást teljesítsünk.

Cégünk telephelye 600 ㎡-es raktárral és hozzá tartozó irodával rendelkezik, amelyek kényelmesen és hatékonyan állnak partnereink szolgálatára. Amennyiben szállítási igényei vannak Győr, Mosonmagyaróvár, Sopron, Komárom, Tata, Tatabánya, Mór, Kisbér, Szombathely, Székesfehérvár és környékén, kérjük, tekintse meg a KIT-ROLL Kft. tevékenységeit részletesen!

 • Pontos és gyors munkavégzés
 • Ügyfélközpontú szemlélet
 • Megbízható partner
 • Technológiai precizitás

Rólunk Gyakori kérdések

 • Milyen típusú áruszállítási szolgáltatásokat kínálnak?

  A KIT-ROLL Kft. belföldi és nemzetközi közúti áruszállítást, szállítmányozást és fuvarszervezést kínál saját gépkocsiparkjával és kiterjedt kapcsolatrendszerével.

 • Milyen területekre vállalnak szállítást?

  A KIT-ROLL Kft. a belföldi áruszállításban országosan, míg a nemzetközi áruszállításban az Európai Unió több országába vállal szállítást.

 • Van-e raktározási lehetőség a KIT-ROLL Kft.-nél?

  Igen, telephelyünkön 600 ㎡-es raktárral és hozzá tartozó irodával állunk partnereink szolgálatára.

 • Milyen flottával rendelkeznek?

  Az autóparkunk modern és jól felszerelt járművekből áll, amelyek alkalmasak különböző típusú áruk szállítására. Választhat 4 raklapos furgonjaink vagy 16-18 raklapos teherautóink közül attól függően, hogy milyen mennyiségű árut kell szállítania.

 • Milyen árakon kínálja szolgáltatásait a KIT-ROLL?

  Folyamatosan teszünk erőfeszítéseket annak érdekében, hogy meglévő és leendő ügyfeleinket minél magasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni elérhető árakon. Az árak az adott szállítás mennyiségétől, távolságától, időpontjától és egyéb tényezőktől függenek, ezért a legjobb, ha kapcsolatba lépnek velünk, és egyedi ajánlatot kérnek.

 • Hogyan lehet kapcsolatba lépni a KIT-ROLL Kft.-vel?

  Elérhetőek vagyunk telefonon, és emailben is. Írjon nekünk a kapcsolati űrlapon és munkatársaink mihamarabb válaszolni fognak, vagy hívjon minket a megadott telefonszámok egyikén.

Készséggel állunk rendelkezésére! Segíthetünk valamiben?

Amennyiben szállítási igénye merül fel, állunk rendelkezésére és segítünk megtalálni a legoptimálisabb megoldást.