Árufuvarozás

Cégünk több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik az áruszállítás és fuvarozás területén.

Szolgáltatásaink közé tartozik a belföldi és nemzetközi szállítmányozás, az expressz szállítás, az ADR szállítás, az emelőfalas szállítás, a raklapos szállítás, valamint a csomag szállítás. Ügyfeleinknek teljes körű logisztikai megoldásokat nyújtunk, beleértve a raktározást, vámkezelést és a környezetbarát fuvarozási lehetőségeket is.

Célunk, hogy megfeleljünk ügyfeleink egyedi igényeinek, ezért a fuvarszervezés során nagy hangsúlyt helyezünk a kiszállítási megoldások személyre szabására. Megbízható, tapasztalt fuvarozóink és modern tehergépjármű flottánk segítségével biztosítjuk, hogy szállítmányai biztonságban és időben érkezzenek meg célállomásukra.

Vállalunk belföldi és nemzetközi szállítmányozást is, beleértve Ausztriát, Csehországot, Szlovákiát, Szlovéniát és Romániát is. Rendelkezünk 4 raklapos furgonokkal és 16-18 raklapos autókkal is, így alkalmazkodni tudunk a különböző méretű és súlyú szállítmányokhoz. Emelőfalas autóink lehetővé teszik olyan ügyfeleink kiszolgálását is, akik nem rendelkeznek az árumozgatáshoz megfelelő eszközökkel.

Az áruszállítás során Belföldi és Nemzetközi árufovarozói felelősségbiztosítással védjük ügyfeleink értékeit. Az expressz szállításunk lehetővé teszi, hogy akár aznap is kiszállítsuk a szállítmányokat.

Amennyiben gyakran kell árukat szállítania, akkor fontos, hogy megbízható és hatékony szállítási megoldásokat találjon. A mi vállalkozásunk, amely már több mint 30 éve van jelen a fuvarozási piacokon, egy nagyszerű választás lehet vállalkozásának. Vállaljuk belföldi és nemzetközi szállítmányozási szolgáltatásokat, amelyek széles körét kínálják, beleértve a hagyományos és gyűjtő-terítő fuvarokat, az expressz szolgáltatásokat, az ADR szállításokat, az emelőfalas szállításokat, valamint a csomag szállításokat is.

Ha speciális igényei vannak a szállítás terén, akkor mi segítünk az egyéni igényeinek megfelelő megoldás kialakításában. Az ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb számunkra, ezért mindent megteszünk azért, hogy a lehető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki.

Nem csak szállítási szolgáltatásokat kínálunk, hanem teljes körű logisztikai megoldásokat is nyújtunk. Ez magában foglalja a szállítmányozási terv kialakítását, a szállítási útvonalak optimalizálását, az áruk nyomon követését, valamint a raklapos és nem raklapos szállításokat is. 

Az autóparkunk modern és jól felszerelt járművekből áll, amelyek alkalmasak különböző típusú áruk szállítására. Választhat 4 raklapos furgonjaink vagy 16-18 raklapos teherautóink közül attól függően, hogy milyen mennyiségű árut kell szállítania.

Ha belföldi vagy nemzetközi áruszállítási szolgáltatásra van szüksége, kérjen tőlünk ajánlatot!

Árufuvarozás

Árufuvarozás Gyakori kérdések

  • Milyen típusú áruk szállítását vállalják?

    Raklapok, csomagok, rész és komplett rakományok szállítását is vállalunk

  • Milyen biztosítási lehetőségek állnak rendelkezésre az áruk szállítása során?

    Rendelkezünk érvényes nemzetközi közúti árufuvarozói felelősségbiztosítással (CMR), továbbá rendelkezünk Belföldi közúti árufuvarozói felelősségbiztosítással is.

  • Milyen országokba vállal nemzetközi áruszállítást a Kit-Roll?

    Cégünk nemzetközi áruszállítását elsősorban Ausztriába, Csehországba, Szlovákiába, Szlovéniába és Romániába vállalja. Valamint partnereink bevonásával egész Európa szerte tudjuk végezni a fuvarfeladatokat.

Minden ami áruszállítás! Szolgáltatásaink

Készséggel állunk rendelkezésére! Segíthetünk valamiben?

Amennyiben szállítási igénye merül fel, állunk rendelkezésére és segítünk megtalálni a legoptimálisabb megoldást.