Fuvarszervezés

Közúti áruszállítás és fuvarszervezés.

Fuvarszervezésünk számos szolgáltatást kínál, hogy az ügyfeleinknek a legjobb lehetőségeket biztosítsuk. A szállítmányokat magas szintű szervezéssel és logisztikával kezeljük, így biztosítva, hogy a rakományok biztonságosan és időben érkezzenek meg a célállomásra. Emellett a részrakományokat is szállítjuk, amelyek lehetővé teszik a szállítási költségek csökkentését és az ügyfelek számára egyéni szállítási igényekhez való alkalmazkodást.

Szakembereink segítségével biztosítjuk, hogy a veszélyes anyagok biztonságosan érkezzenek meg a célállomásra, és minden szükséges biztonsági előírásnak megfeleljenek.

Az UNIO területén általában 24-48 órás határidővel dolgozunk, hogy az ügyfeleinknek a lehető leghamarabb biztosítani tudjuk a szállítási lehetőséget.

Export-Import fuvarok szervezése Ausztriába, Bulgáriába, Lengyelországba, Németországba, Romániába, Olaszországba és más országokba is lehetséges. Csapatunk segít a szállítási folyamat egészében, hogy biztosítsuk az áruk időben és megbízhatóan történő szállítását.

Több éves tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezünk a szállítmányozás területén, így a legoptimálisabb megoldásokat tudjuk kínálni ügyfeleinknek. Rugalmasan alkalmazkodunk az igényekhez, és minden esetben figyelembe vesszük a szállítási időt, a költségeket, és a biztonságot.

Az áruszállítás terén az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk:

 • Raklapos szállítás: Rugalmasan kezeljük a raklapos szállítást, és minden esetben megbízható és hatékony megoldást nyújtunk.
 • ADR szállítás: Az ADR szállítás során veszélyes anyagokat szállítunk, melyeknek szállítása különleges szabályokat követel meg.
 • Közúti áruszállítás: A közúti áruszállítás a leggyakoribb szállítási mód, amelynek során a Kit-Roll Kft. megbízható és gyors szolgáltatást nyújt. Rugalmasan alkalmazkodunk a különböző szállítási igényekhez és minden esetben hatékony megoldást kínálunk.
 • Csomag szállítás: A csomag szállítás során gyors és megbízható szolgáltatást nyújtunk az UNIO területén. Különböző méretű és súlyú csomagokat szállítunk, és minden esetben az ügyfél igényeinek megfelelően alakítjuk ki a szállítási megoldást.
 • Gyűjtős küldemények szállítása: A gyűjtős küldemények szállítása során több ügyfél áruját szállítjuk egy járművel, így hatékonyabbá és költséghatékonyabbá téve a szállítást.
 • Határidős áruk szállítása: A határidős áruk szállítása során ügyfeleink számíthatnak megbízható és időben pontos szállításra. Csapatunk mindent megtesz azért, hogy a szállítás a lehető leghamarabb megérkezzen.
 • Hűtött, fagyasztott áruk szállítása: Tapasztalt partnereinkkel együttműködve biztosítjuk, hogy a hűtött és fagyasztott áruk megfelelően legyenek kezelve, és szállítva.
Fuvarszervezés

Fuvarszervezés Gyakori kérdések

 • Milyen területekre vállalnak fuvarszervezést?

  Cégünk belföldi és nemzetközi fuvarszervezést is vállal. A leggyakrabban szállított országok közé tartozik Ausztria, Bulgária, Lengyelország, Németország, Olaszország és Románia.

 • Milyen típusú áruk szállítását vállalják?

  Szállítunk mindenféle árut, beleértve a komplett és részrakományokat, valamint a gyűjtőszállítmányokat is. Az ügyfelek igényei szerint vállalják a hűtött, fagyasztott vagy veszélyes áruk szállítását is.

 • Milyen határidőkkel szállítanak?

  Cégünk expressz szállítási lehetőséget is kínál az UNIO területén, amely általában 24-48 órás határidővel rendelkezik. A szállítási határidők azonban az adott útvonalakon és áru típusokon is múlhatnak, így érdemes előre egyeztetni munkatársainkkal.

 • Milyen járműveket használ a Kit-Roll Kft. a szállítmányok szállításához?

  Cégünk flottája különféle járműtípusokat tartalmaz, beleértve furgonokat, teherautókat, kamionokat, ponyvás járműveket és számos speciális járművet. Az áruk jellegének és mennyiségének függvényében mindig a legmegfelelőbb járművet használjuk a szállítmányok szállításához.

 • Hogyan lehet megrendelni a Kit-Roll Kft. fuvarszervezési szolgáltatásait?

  Az ügyfelek egyszerűen és gyorsan megrendelhetik a fuvarszervezési szolgáltatásunkat a honlapon keresztül, vagy akár telefonon is. Munkatársaink minden kérdésre válaszolnak, és segítenek kiválasztani a legmegfelelőbb szállítási megoldást az adott áru típusa és a szállítási igények szerint.

Minden ami áruszállítás! Szolgáltatásaink

Készséggel állunk rendelkezésére! Segíthetünk valamiben?

Amennyiben szállítási igénye merül fel, állunk rendelkezésére és segítünk megtalálni a legoptimálisabb megoldást.