Raktározás

Vállalunk rövid és hosszútávú raktározást gépi rakodással.

Cégünk számos logisztikai szolgáltatást kínál partnereinek, mint például a raktározást, áruszállítást és fuvarozást. Telephelyünkön 2 csarnokban összesen 600 ㎡ raktárral, irodával és szociális helyiségekkel várjuk az érdeklődőket. Az áruk mozgatásához modern targoncák és kézi raklapemelők (békák) állnak rendelkezésre. Emellett 4 kisebb, könnyűszerkezetes épület is bérelhető, ha szükséges.

Az áruk raktározásán és mozgatásán túl vállaljuk azok szállítását és terítését is. Célunk, hogy ügyfeleinknek minél több terhet vegyünk le a vállukról, így biztosítjuk a gyors és hatékony szállítást, amely elérhető Győr, Mosonmagyaróvár, Sopron, Komárom, Tata, Tatabánya, Mór, Kisbér, Szombathely és Székesfehérvár területén.

A biztonságos áruátvétel érdekében telephelyünk zárt és környezetbarát. Villamosenergiát napelemek állítják elő, míg a fűtésről hőszivattyús rendszer gondoskodik. Az áruk biztonságát riasztó és Security távfelügyelet segíti.

Az áruszállítás mellett vállalunk raklapos és csomag szállítást is. Különleges igények esetén, például túlméretes, túlsúlyos vagy veszélyes áruk szállítása, a szállítási feladatokhoz igazított járművek állnak rendelkezésre.

Bízza ránk raktározási és fuvarfeladatait, és mi hatékonyan és biztonságosan szállítjuk el az árukat az Önök által meghatározott helyszínre!

Raktározás

Raktározás Gyakori kérdések

 • Milyen biztonsági intézkedéseket tesz a cég a tárolt áruk védelme érdekében?

  Telephelyünkön riasztó- és Security távfelügyeleti rendszer gondoskodik a tárolt áruk biztonságáról. Zárt és környezetbarát telephelyünk további védelmet nyújt, ahol villamosenergiát napelemek állítják elő.

 • Milyen raktározási lehetőségeket kínál a Kit-Roll Kft.?

  Cégünk két csarnokban összesen 600 ㎡ raktárterületet biztosít partnereink számára. Emellett rendelkezésre állnak kisebb, könnyűszerkezetes épületek is bérbevételre.

 • Milyen gépek és eszközök állnak rendelkezésre az áruk mozgatásához a raktározás során?

  Telephelyünkön modern targoncák és kézi raklapemelők (békák) állnak rendelkezésre, amelyek segítik az áruk hatékony mozgatását és rakodását.

 • Vállalja-e a cég túlméretes, túlsúlyos áruk raktározását?

  Igen, vállaljuk a különleges igényeket is, beleértve a túlméretes, túlsúlyos áruk raktározását. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a részletekért és a speciális szállítási igényekkel kapcsolatos kérdésekkel.

 • Milyen egyéb szolgáltatásokat nyújt a raktározáson túl a Kit-Roll Kft.?

  Az áruk raktározásán és mozgatásán túl vállaljuk azok szállítását és terítését is. Ezenkívül különös igények esetén raklapos és csomag szállítást is biztosítunk partnereink számára.

Minden ami áruszállítás! Szolgáltatásaink

Készséggel állunk rendelkezésére! Segíthetünk valamiben?

Amennyiben szállítási igénye merül fel, állunk rendelkezésére és segítünk megtalálni a legoptimálisabb megoldást.