Logisztika

Teljeskörű áruszállítás és logisztikai megoldások.

Cégünk széles körű szállítási szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek, legyen szó akár belföldi, akár nemzetközi szállításról. Raktárainkból és partnereink raktáraiból is szállítjuk az árut, így minden esetben megtaláljuk a legoptimálisabb megoldást az adott kiszállítási feladatra.

Az áruszállításon kívül cégünk a teljes logisztikai folyamatot kezeli. A fuvarszervezéstől a csomagolásig minden szükséges lépést megteszünk azért, hogy az áru a lehető leghatékonyabban és leggyorsabban érje el a célállomást. Az ADR szállításnál kiemelt figyelmet fordítunk az adott veszélyességi osztálynak megfelelő szabályok betartására.

Csomagszállítási szolgáltatásunk kiemelkedően kedvelt ügyfeleink között, hiszen megbízható és gyors megoldást kínálunk a különböző méretű és súlyú küldemények kézbesítésére. Az áru biztonságos kézbesítését garantáljuk a tapasztalt és szakképzett sofőreinkkel, valamint modern flottánkkal.

Az árufuvarozásban eltöltött sokéves tapasztalatunkkal, valamint a megbízható és rugalmas szolgáltatásainkkal ügyfeleink elégedettségét garantáljuk.

Ha megbízható és rugalmas szállítási szolgáltatást keres, keressen minket bizalommal!

Logisztika

Logisztika Gyakori kérdések

 • Milyen területekre vállalják az áruszállítást?

  Vállalunk belföldi és nemzetközi szállításokat is. Jelenleg több régióban is aktívak vagyunk, például Győr-Moson-Sopron, Veszprém, Komárom-Esztergom megyékben.

 • Milyen típusú áruk szállítását vállalják?

  Vállaljuk bármilyen áru szállítását, legyen szó raklapos vagy csomagolt áruról. Az ADR szállításnál kiemelt figyelmet fordítunk az adott veszélyességi osztálynak megfelelő szabályok betartására.

 • Milyen logisztikai szolgáltatásokat kínálnak?

  Vállaljuk a teljes logisztikai folyamatot, ideértve a fuvarszervezést, raktározást és kiszállítást is. Igény szerint akár raktárunkból, akár partnereink raktárából is szállítjuk az árut.

 • Milyen méretű és súlyú csomagok szállítását vállalják?

  Vállaljuk kis és nagy méretű, valamint könnyű és nehéz súlyú csomagok szállítását is. A szállítás során mindig figyelembe vesszük a csomag jellegét és súlyát, így minden esetben megtaláljuk a legoptimálisabb megoldást.

 • Milyen tapasztalattal rendelkeznek az áruszállítás területén?

  Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkezik az áruszállítás területén, valamint a teljes logisztikai folyamat kezelésében. Szakképzett sofőrökkel és modern flottával garantáljuk az áru biztonságos és hatékony szállítását.

 • Milyen területeken elérhetőek a szolgáltatásaik?

  Szolgáltatásainkat országosan és nemzetközileg is elérhetőek vagyunk. Bármilyen szállítási igénye merül fel, készséggel állunk rendelkezésére és segítünk megtalálni a legoptimálisabb megoldást.

Minden ami áruszállítás! Szolgáltatásaink

Készséggel állunk rendelkezésére! Segíthetünk valamiben?

Amennyiben szállítási igénye merül fel, állunk rendelkezésére és segítünk megtalálni a legoptimálisabb megoldást.